Reper 50 Cent prozvao Madonu, ona mu odbrusila: Ljubomoran si jer nikad nećeš izgledati dobro kao ja

03.12.2021

22:35

0

Muzičaru se nije dopalo provokativno izdanje svoje prijateljice

Reper 50 Cent prozvao Madonu, ona mu odbrusila: Ljubomoran si jer nikad nećeš izgledati dobro kao ja
profimedia-0411014629 - Copyright Profimedia

Provokativne fotografije pop zvezde Madone, na kojima je golišava pozirala u spavaćoj sobi Instagram je uklonio zbog kršenja pravila zajednice, što je izazvalo pevačicin bes.

Ono što je sigurno jeste da na njene eksplicitne fotografije niko nije ostao ravnodušan. Mišljenja su bila podeljena, jedni su hvalili njen izgled, drugi su je kritikovali, a ovoj drugoj grupi pripadao je i reper 50 Cent.

Profimedia
 

- Ovo je najsmešnije s*anje! To je Madona ispod kreveta, pokušava da bude poput device u dobi od 63 godine - napisao je reper, aludirajući na hit kraljice popa „Like a Virgin“ iz 1984. godine.

Reper je objavio i fotografiju na kojoj pevačicu upoređuje sa Zlom vešticom Istoka iz „Čarobnjaka iz Oza“. Naime, on je fotošopirao jMadonine noge i zadnjicu ispod kuće, baš kao u filmskom klasiku iz 1939. godine.

- Napraviću rimejk samo ako će Madona biti u njemu, ona ima seksepil i zvezdanu snagu koji su za to potrebni - dodao je 50 Cent.

Videvši reperove prozivke, pevačica se osetila iznevereno, pa mu je uzvratila istom merom. 

 

 

- Evo 50 Centa koji se pretvara da mi je prijatelj. Ali sad je odlučio da govori o meni uvredljivo. Pokušava da privuče pažnju ponižavajući druge na društvenim mrežama, što je najgori i najmanje uzvišeni izbor koji biste mogli napraviti kao umetnik i odrasla osoba. Samo si ljubomoran jer nećeš izgledati dobro kao ja niti ćeš se ovako ludo zabavljati kad budeš u mojim godinama! Šteta što ovde nema emodžija kiselog grožđa - napisala je uvređena pevačica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike