Sanjin izbor! TOP 7 pesama po mišljenju pevačice koje svi treba da znaju: Na jednu joj nije žao da izvadi sve pare iz novčanika

27.01.2024

08:45

0

Za 24sedam ona je napravila svoju listu, a neke od ovih numera sluša od detinjstva

Sanjin izbor! TOP 7 pesama po mišljenju pevačice koje svi treba da znaju: Na jednu joj nije žao da izvadi sve pare iz novčanika
Sanja Vučić TOP 7 pesama - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sanja Vučić, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, možda ima hitove koji broje milione pregleda, ali ona radije sluša pesme svojih kolega.

Za 24sedam napravila je svoju listu TOP 7 pesama koje obožava i koje je diraju u srce, a njena raznovrsnost u odabiru pokazuje zašto je mnogi smatraju jednom od najboljih u njenom poslu. 

Hazarder (Josipa Lisac)

- Od malena volim Josipu Lisac, njena boja glasa me fascinira. Ova pesma ima neku moć koja me nikad ne ostavlja ravnodušnom.

Promo/Long Play
Josipa Lisac

Seobe (Kerber)

- Kerber kao jedan od bendova koji mi je obeležio detinjstvo i oblikovao muzički ukus i ova pesma koja je satkana od emocija, plus Galetovo maestralno pevanje. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji muški vokal ovog žanra na našim prostorima. 

Amir Hamzagic/ATAImages
Kerber

Sun (Eyesburn)

- Kako je Kerber obeležio detinjstvo, Eyesburn je obeležio adolescenciju. Fantastična pesma koja u meni budi energiju i ludilo. 

24sedam/Promo/Nikola Cvetinović
Eyesburn

Kraj (Negativ)

- Ivana Peters, ultimativna kraljica pevanja i jedan od mojih najvažnijih pevačkih uzora. Negativ ima širok spektar žanrovski obojenih pesama, ali su mi uvek bile draže ove tvrđe, i definitivno pesma "Kraj" predvodi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Peters

Raggamuffin (Blaya dub playa)

- Iako obrađuju kontroverzne teme, jedan od mojih omiljenih sastava. Volim bukvalno svaku pesmu, ali eto možda bih se najradije odlučila za ovu. Priželjkujem da svi njihovi albumi dožive slavu i prepoznatljivost koju zaslužuju. 

Kiše (Snežana Đurišić)

- Kakav foršpil, kakva strofa, još maestralniji refren. Obožavam da slušam i pevam ovu pesmu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Đurišić

Ljubav nije dug (Šaban Šaulić)

- Na pitanje: "Koju pesmu naručuješ u kafani?", odgovor je uvek "Ljubav nije dug". Nije mi žao sve pare iz novčanika da dam na ovu pesmu. 

ATAImages/Antonio Ahel
Šaban Šaulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike