Ana Nikolić posle tužbe Olje Bajrami: Ona je totalno nebitna, nisam je ni videla u studiju kod Raleta!

26.01.2024

10:20

0

Velika drama s kraja 2023. godine nikako ne jenjava

Ana Nikolić posle tužbe Olje Bajrami: Ona je totalno nebitna, nisam je ni videla u studiju kod Raleta!
Ana Nikolić, Goran Ratković Rale, Olja Bajrami - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen/Red TV

Olja Bajrami prisustvovala je okršaju Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Raleta u njegovom studiju u decembru protekle godine. Kako joj je, prema ondašnjim napisima, pala klapna, pevačica je koleginici tada oštro bila pretila, pa je ova potom rešila da presavije tabak.

Pre nekoliko dana je i tužila Anu, koja s druge strane, sada za medije ističe kako je kod Raleta nije ni videla, niti da je dosad uopšte znala ko je ona.

„Što se uopšte mešala?!"

Ana Nikolić, ATAImages/ M.M.
 

- Prvo sam tražila broj Selme Bajrami. Uopšte nisam znala da dotična postoji. Ne znam zašto se ona mešala kada je nisam ni videla u studiju kod Raleta. Olja Bajrami je totalno nebitna - rekla je Nikolićeva „Informeru" posle drame s kraja 2023, kada su mnoge bili zatekli napisi o svađi, pa navodno i tuči dugogodišnjih saradnika.

Tada, podsetimo, bosanskohervegovačka pevačica istupila je i javno s nizom kontroverznih izjava.

„Sramota!"

Olja Bajrami, ATA Images/Antonio Ahel
 

- Ana Nikolić mi je pretila. Svašta je govorila. Pretila mi je navijačima, rekla mi je da će da me ošiša, rekla je... Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe. Na šta se ona spustila, meni je to strašno. Ne možeš da povređuješ ljude oko sebe samo zato što si ti povređena pa pališ sve pred sobom. Ispadam budala koja se tu našla. Treba da objašnjavam zašto sam došla kod producenta u studio da donesem pare i završim svoju pesmu. Sramota! Prvenstveno, ne možeš da čupaš ljude s kojima sarađuješ, tako se ne ponaša jedna zvezda - kazala je, pa pre nekoliko dana otkrila pomenutim medijima da je podnela tužbu protiv „devojke od čokolade".

- Da, tačno je. Preko tako užasnih stvari neću da pređem - izjavila je Olja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike