„Makar da sećanje na nju živi kroz pesmu..." Ana Nikolić prisetila se trenutka kada je ova numera nastala za poginulu Andrijanu Lazić

22.01.2024

00:05

0

Pevačica smatra da je objavljivanje projekta na kom je mlada devojka radila ispravan potez

„Makar da sećanje na nju živi kroz pesmu..." Ana Nikolić prisetila se trenutka kada je ova numera nastala za poginulu Andrijanu Lazić
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Andrijana Lazić poginula je nedavno u Dubaiju, pošto je pala sa 24. sprata. Sahranjena je proteklog petka, a istog dana pesme koje je snimila pred smrt puštene su za javnost. 

U pitanju su numere koje nose nazive „Ubiću te" i „Perverzno", za koje je tekst napisala pokojna Marina Tucaković, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Goran Ratković Rale.

Osvrnuvši se na veliku tragediju Ana Nikolić, koja je Tucakovićevoj bila za ovaj projekat velika inspiracija, kao idol Lazićeve, smatra da je njihovo „puštanje u etar" ispravan potez, ne bi li Andrijana i kroz pesmu ostala upamćena. Do sada, inače, one na Jutjubu broje i više od 200.000 slušanja. 

Andrijana Lazić, Instagram screenshot / andrijanaalazic
 

- Ovo je strašna tragedija, ali mi i dalje nije jasno kako neko može da padne sa 24. sprata pod nerazjašnjenim okolnostima. Ali sad sam se setila ovog teksta koji je Marina napisala za Adrijanu: „Ubiću te, deset puta za noć pomislim, imaš sreće, ujutru se već predomislim". To je napisala za tu devojku, a meni je rekla da bi za mene stih glasio: „Ubila bih se", a ja sam dodala: „Ali do ujutru se predomislim", a Marina je dodala: „Da, da bi kupila nove sandale" - istakla je bila za emisiju „Ekskluzivno", pa je potom dodala:

- Ovaj tekst nije pisan za mene, ali se Marina uvek konsultovala sa mnom: „Šta misliš, Mišo, o ovome, o onome?" Nije vreme za anegdote, ali to je jednostavno bila Marina. Iako, nažalost, Andrijana više nije sa nama, poslušaću pesme jer je Rale iz umetničkih pobuda, u znak sećanja na Marinu i na ovu prekinutu karijeru i mladi život, rešio da objavi pesmu. I to je ispravan potez. Makar da sećanje na nju živi kroz pesmu.

Marina Tucaković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike