Rale kroz suze o Andrijani Lazić: Kompozitor otkrio detalje saradnje sa preminulom pevačicom

18.01.2024

20:39

0

Njenu porodicu dugo poznaje

Rale kroz suze o Andrijani Lazić: Kompozitor otkrio detalje saradnje sa preminulom pevačicom
Goran Ratković Rale - Copyright Printscreen „EKSKLUZIVno"

Goran Ratković Rale sarađivao je sa tragično nastradalom Andrijanom Lazić pre nego što je izgubila život padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Naime, on je radio na njene dve pesme koje će ugledati svetlost dana baš sutra na dan njene sahrane. 

- Plakao sam... nisam znao gde se nalazim... jednostavno ne znam šta da kažem. Njenu porodicu poznajem više od 15 godina. Sa njenim ocem sam prijatelj dugo. On je Andrijanu doveo u studio pre par godina sa željom da joj pomognem u karijeri. Tako smo počeli da sarađujemo - rekao je on.

Instagram screenshot / andrijanaalazic
 

Poznati kompozitor dodao je da joj je uzor u karijeri bila Ana Nikolić, kao i da su zbog spleta nesrećnih okolnosti više puta pomerali izbacivanje ovih singlova. 

- Andrijana je veoma volela Anu Nikolić i baš je htela da je upozna! Kada sma pozvao Marinu i rekao joj da mi treba tekst za jednu novu pevačicu, pitala me je ''Kakve stihove želiš'' rekao sam joj ''Daj nešto kao za Anu Nikolić'' i tako je nastala ta pesma koju je Andrijana snimila. To je trebalo još u maju da izađe... ali desilo se sa Marinom ono što se desilo, stavili smo to po strani i uradili smo novu pesmu! Eto, sada se desilo da ni oni nije dočekala ni prvu ni drugu pesmu... Njen otac je tražio da se to objavi, i ja ću ispoštovati njihovu želju. Pesme će biti objavljene sutra, kada bude njena shrana - rekao je Rale kroz suze za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike