Ovu Cecinu fotografiju iz mladosti malo ko zna: Potpuno prirodna i se*si! (FOTO)

25.01.2024

19:20

1

Tada je imala samo 19 godina

Ovu Cecinu fotografiju iz mladosti malo ko zna: Potpuno prirodna i se*si! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Ivica Veselinov

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović na estradi je skoro četiri decenije, a neretko u javnost isplivaju njene fotografije iz mladosti koje mnogi nisu imali prilike da vide. 

Tako je na jednoj poznatoj stranici na Instagramu, koja objavljuje fotografije i snimke pevača iz različitih perioda njihovog života, osvanula Cecina fotografija za koju navode da je iz 1992. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Pevačica je tada imala kratku crnu kosu, a pozirala je sa velikim minđušama i zlatnim lancem, dok je na sebi imala žuti top i šarene helanke sa ružama na njima. Nije poznato gde je fotografija nastala, ali se vidi da je u kućnoj varijanti. 

Ukoliko je tačna godina kada je fotografija nastala, Ceca je tada imala 19 godina, ali i već nekoliko hitova i popularnost iza sebe. Te godine je snimila i duet sa Draganom Kojićem Kebom, "U snu ljubim medna usta" koji je i danas veoma slušan i popularan. 

ATAImages/Katarina Drajić
Ceca Ražnatović

Pevačica je već naredne godine započela saradnju sa Marinom Tucaković, a od tada njena karijera je krenula uzlaznom putanjom i nije stala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike