Ceca otkrila kakve novine u muzici priprema: Mislim da će to biti super stvar!

01.01.2024

20:34

0

Spremna je za eksperimente

Ceca otkrila kakve novine u muzici priprema: Mislim da će to biti super stvar!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović nastupala je na Zlatiboru za doček Nove godine, a ovu planinu voli da posećuje.

- Ja sam započela 2023. godinu, na Zlatiboru, i evo, završavam je na Zlatiboru. Naravno. Druga godina zaradom u istom prostoru - kaže Ražnatovićeva, koja je prve čestitke za Novu godinu dobila od najdražih ljudi.

ATAImages/ Nikola Ristic
Ceca Ražnatović

 

- Anastasija i Nemanja su mi među prvima čestitali, vidim da me je i Veljko zvao, Helena (sestričina, prim. aut.) je sa mnom ovde. Ona će i sutra biti sa mnom na reprizi na Kopaoniku. Dobila sam puno poruka, nisam stigla sve da isčitram, sačekali su me novinari pa prvo profesionalne obaveze da završim, posle čestitke. Nakon intervjua vraćam se odmah za Beograd pa prepakivanje i ponovo na put, sutra imam koncert na Kopaoniku. Svake godine se prvo sa bendom izljubim, oni su mi najbliži tu pored mene - izjavila je pevačica, koja otkrila svoje muzičke planove.

- Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu. Imamo u februaru nastup, nekih mesec dana pauze, ali ću se tih mesec dana posvetiti albumu i da sa Footom uhvatimo taj neki ritam. Već smo se dogovorili preradićemo neke moje stare pesme koje su on i Marina radili, da ih prepevam u novom aranžmanu. Krenuli smo sa Majom Berović i duetom "Ne računaj na mene". Mislim da će to biti super stvar jer mi je na tim pesmama dečija boja glasa i sada bih volela da to snimim sa ovom bojom i da dam neki drugi pečat - objasnila je Ceca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

- Naš dogovor da to uradimo je bio još od prošlog proleća i pošto je leto bilo prebukirano a za to mi je trebalo da odmorim glasnice i da to uradimo kako treba. I zato ćemo sada u januaru, februaru, proleće će biti zaista radno i što se tiče novog albuma i što se tiče tih novih prepevavanja starih pesama - zaključila je ona za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike