Đorđe David, tik pred nesreću: Na dramu ništa nije slutilo! (FOTO/VIDEO)

25.01.2024

09:55

0

Trenutno, pak, nalazi se u Severnoj Makedoniji, zbog procedure...

Đorđe David, tik pred nesreću: Na dramu ništa nije slutilo! (FOTO/VIDEO)
Đorđe David - Copyright 24sedam/D. B.

Đorđe David, roker i jedan od aktuelnih članova žirija „Zvezda Granda", trenutno se nalazi u Severnoj Makedoniji i ovu zemlju do petka neće moći da napusti zbog procedure posle saobraćajne nesreće u kojoj je tamo učestvovao. On prolazi i kroz veoma težak period zbog navoda da je u lančanom sudaru jedna žena izgubila život pošto je on, prema napisima medija, svojim automobilom naleteo na nju.

U susret putu za Makedoniju, s druge strane, Đorđe na ovoliku dramu nije mogao ni da posumnja.

Ekipa „Paparaco lova", naime, usnimila ga je dok je obavljao svakodnevne obaveze nekoliko dana pred odlazak.

Išao je u školu po ćerku, zabeležen je i romantični susret s izabranicom Anom... Vreme je provodio bez ikakvih trzavica, što vas sve čeka i u galeriji koja sledi.

Podsetimo, on do petka neće moći da se vrati za Srbiju jer su mu posle sudara bila oduzeta dokumenta, a zbog lakših povreda bio je i hospitalizovan.

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza, privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi sudu - istaklo je bilo Državno tužilaštvo u Skoplju, preneli su tamošnji mediji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike