Bivša zvezda „Granda" svim srcem uz Đorđa Davida: Ko bi rekao da će ovako nešto da se desi... (FOTO)

24.01.2024

16:50

0

Pružio mu je punu podršku u ova, za rokera, teška vremena

Bivša zvezda „Granda" svim srcem uz Đorđa Davida: Ko bi rekao da će ovako nešto da se desi... (FOTO)
Đorđe David - Copyright ATAImages/A. A.

Đorđe David nedavno je učestvovao u lančanoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce. Potom, našao se i u centru skandala pošto su se pojavili napisi da je jedna žena preminula pošto je on, navodno, svojim automobilom naleteo na nju. Nakon svega ovoga, roker je bio smešten u bolnicu u Kumanovu i još neko vreme neće biti u mogućnosti da napusti Makedoniju, zbog procedure u vezi sa slučajem.

Bivši takmičar „Zvezda Granda" Aleksandar Josifovski, kom je Đorđe svojevremeno bio mentor, oglasio se na svom Instagramu akonto čitave drame pa mu i pružio ogromnu podršku, na čemu mu je on bio i te kako zahvalan. Pitajući se kako ovako nešto može da se desi, a i osvrnuvši se na pojedine oprečne komentare na koje je naišao vezane za nekadašnjeg učitelja iz talent-šoua, poručio je:

- ...Vidim i dosta oprečnih komentara na račun Đorđa Davida. Da li je on hteo da se ovako nešto desi? Nije, sigurno... Želim da izrazim iskreno saučešće porodicama pogunulih i povređenih, bol je neizmerna. A Đorđa Davida poznajem već pet godina, znam ga kao čoveka, ali i na poslovnom planu. Iskren, čist kao suza, sigurno ovako nešto nikada nije želeo - pisao je Josifovski, vidno potresen dešavanjima iz svoje zemlje.

Aleksandar Josifovski i Đorđe David, Instagram screenshot / alexandarjosifovski
 

- Lutko moja, hvala - odgovorio mu je Đorđe David, kada je preneo taj „stori" na svoj profil.

Podsetimo, roker je Aleksandru tokom takmičenja bio pomogao i da se izvuče iz kandži alkohola. Njegove uspehe i te kako je slavio, zajedno sa ovim svojim pulenom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike