"Naleteo sam na osobu koja je šetala po putu!" Prva izjava Đorđa Davida nakon saobraćajne nesreće

21.01.2024

12:26

0

Evo da li će krivično odgovarati

"Naleteo sam na osobu koja je šetala po putu!" Prva izjava Đorđa Davida nakon saobraćajne nesreće
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David učestvovao je u lančanoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 časova, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce. Sada je rekao da ima manje povrede, i opisao detalje.

- Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazeći iz svog mesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka je naletela na automobil i direktno se sudarila sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u drugi automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik, za koju kažu da je navodno njena majka, nije - objasnio je Đorđe.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

 

 - Nakon udesa oni su ostali na auto putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - izjavio je roker.

24sedam/Nemanja Vujčić
Đorđe David

 

"Vadili su mi krv i urin"

 Roker je od strane policije bio proveravan.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

- Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - istakao je muzičar, koji ne može da dođe sebi. Otkrio je i povrede koje ima.

- Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo - zaključio je Đorđe za Grand.

Podsetimo, Đorđe je dan pre nesreće snimio video u kojem se požalio na sneg.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike