Žena Đorđa Davida spakovala kofere i uputila se kod njega u Makedoniju! Roker se loše oseća: Evo i šta je bilo kod tužioca!

22.01.2024

16:30

0

Do petka neće moći da izađe iz ove zemlje

Žena Đorđa Davida spakovala kofere i uputila se kod njega u Makedoniju! Roker se loše oseća: Evo i šta je bilo kod tužioca!
Đorđe David - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Izabranica Đorđa Davida uputila se u Severnu Makedoniju, ne bi li bila uz rokera dok on tamo boravi posle saobraćajne nesreće u kojoj je bio učesnik. Njegovo vozilo „opel insignija" trenutno je na vanrednom tehničkom pregledu, a Ana će, kao i Đorđe, pišu dalje mediji, u Makedoniji da se zadrži do petka.

Potom će zajedno moći da se vrate u Srbiju.

„Nimalo mu nije lako..."

Starija fotografija Đorđa Davida sa ženom, Printscreen „Paparaco lov"
 

- Đorđe može da prima posete u hotelu, tako da je supruga hitno doputovala kako bi bila uz njega. On nije u pritvoru, slobodan je čovek, ali do petka ne sme da napušta Severnu Makedoniju - počeo je za „Kurir" insajder iz susedne zemlje, koji je ovom prilikom objasnio i kako se muzičar ponašao kod tužioca.

- Otkad se saznalo za ovu tragediju, David prima na stotine poruka podrške, a među prvima su mu se javili i njegove kolege iz žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda". Oni su mu poručili da im se obrati za sve što mu je potrebno, na čemu im je on veoma zahvalan. Naravno, David je van sebe. Sad mu je još gore nego u nedelju, ne može da se pomiri sa činjenicom da je ta žena nastradala. Podrška mu baš jako znači i nada se da će se sve dobro završiti.

Kod tužioca, navodi se dalje, Đorđe David non-stop je ponavljao koliko mu je žao zbog svega što se izdešavalo.

Đorđe David, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Đorđe je samo ponavljao da mu je jako žao zbog svega što se izdešavalo i da u životu nije psa zgazio. Rekao je da će svaku odluku suda prihvatiti i da samo želi da se ova agonija završi - zaključio je izvor za pomenute medije.

Zbog procedure, naime, roker do kraja radne nedelje ostaje u Makedoniji.

- Đorđu Nikoliću su određene mere sigurnosti; oduzimanje putne isprave i obaveza da se javlja nadležnom Sudu do ispitivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće - istaknuto je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kumanovu, pisao je „Blic", a slično je i pevač ispričao oglasivši se tokom proteklog dana, a posle ogromne drame koja ga je bila zadesila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike