Šta je Đorđe David radio nekoliko dana pre saobraćajne nesreće: Isplivao snimak!

24.01.2024

21:22

0

Roker se od šoka i tuge ne oglašava o situaciji u kojoj se nalazi

Šta je Đorđe David radio nekoliko dana pre saobraćajne nesreće: Isplivao snimak!
Đorđe David - Copyright Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov//DNK//Brak na neviđeno

Đorđe David posle saobraćajne nesreće u kojoj je žena izgubila život, trenutno se nalazi u Severnoj Makedoniji gde čeka sledeću odluku suda o celom slučaju.

Prema navodima "Paparaco lova", nekoliko dana pre nego što je bio učesnik lančanog sudara, Đorđe se vozio ulicama Beograda i obavljao dnevne aktivnosti, što je i zabeleženo.

Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov//DNK//Brak na neviđeno
Đorđe David

Išao je do kafića gde se našao sa nepoznatom ženom, a onda je u svom "opelu insignija" kojeg je zbog udesa slupao, otišao do perionice.

Podsetimo, 20. januara u večernjim satima na putu, kod graničnog prelaza Tabanovce, dva automobila su se sudarila tako što je jedan od njih ušao na auto-put u nepropisnom smeru. Nakon prvobitnog sudara, putnica iz jednog vozila je izašla iz istog i u tom trenutku na nju je naleteo automobil Đorđa Davida. Njegova supruga, prema navodima medija, trenutno se nalazi sa njim kako bi ga utešila jer se muzičar loše oseća zbog učinjenog.

Ekipa portala 24sedam i dalje pokušava da stupi u kontakt sa rokerom, ali se on ne javlja na mobilni telefon, niti odgovara na poruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike