Otkriveno dokad će Đorđe David morati da boravi u Makedoniji zbog drame na putu: Evo i šta ga sve čeka u narednom periodu!

21.01.2024

16:50

0

Roker je u nesreći zadobio lakše povrede

Otkriveno dokad će Đorđe David morati da boravi u Makedoniji zbog drame na putu: Evo i šta ga sve čeka u narednom periodu!
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David učestvovao je sinoć oko 20 sati u lančanoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji.

On je zadobio lakše povrede, ugruvan je i nalazi se u bolnici u Kumanovu, a život je izgubila žena, nepoznata javnosti, na koju je on navodno naleteo svojim vozilom. Roker će, prema najnovijim informacijama, do petka morati da bude u Skoplju, prenosi „Kurir". Sud će, navodi se dalje, tog dana odlučivati o njegovoj sudbini. Do srede će obdukcija biti završena, kao i veštačenje, a onda će sud odlučiti i da li će goniti pevača ili ne. 

Đorđe David, ATAImages/ A.A.
 

Kretanje mu je, kažu, ograničeno i do pomenute odluke će mu u jednom hotelu biti obezbeđen smeštaj. 

Podsetimo, oglasivši se za medije, Đorđe David je između ostalog objasnio:

- ...Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv, da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je on „Grandu", pa i sam dodao kako će u narednom periodu zbog ove drame svoje vreme provoditi u Makedoniji ne bi li maksimalno ispoštovao proceduru. 

Đorđe David, 24sedam/D. B.
 

- Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - izjavio je onda roker, još uvek potresen zbog svega što se odvilo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike