Đorđe David pokosio ženu na auto-putu! Njena ćerka stajala u blizini!

21.01.2024

13:16

0

Bila je velika magla, a automobili nisu imali farove

Đorđe David pokosio ženu na auto-putu! Njena ćerka stajala u blizini!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Đorđe David sinoć je u Severnoj Makedoniji navodno pokosio ženu koja je preminula, piše "Blic". Ova informacija još uvek nije potvrđena.

Dva automobila su se sudarila, a muzičar je naleteo na ženu koja je stajala ispred i udario je kolima, dok je njena ćerka bila u blizini.

Ženska osoba ušla je na autoput u suprotnom pravcu i sudarila se sa drugim automobilom. U tom momentu su oba automobila ostala na sredini puta poprečeni.

Tada je Đorđe David naleteo na njih jer je bila magla i automobili nisu imali farove, kao ni bilo kakve oznake. Žena koja je poginula je izašla i stajala pored auta, a pevač ju je pokosio, dok se drugom vozaču bore za život, piše pomenuti medij.

24sedam/Goran Sivački
Đorđe David

 

Đorđe je dao izjavu gde je objasnio šta se dogodilo, ne rekavši da li zna u kakvom je stanju osoba koju je pregazio.

- Navodno su devojka i njen saputnik izlazeći iz svog mesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka je naletela na automobil i direktno se sudarila sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u drugi automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik, za koju kažu da je navodno njena majka, nije - izjavio je Đorđe za Grand.

 - Nakon udesa oni su ostali na auto putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - dodao je David, i rekao da ima manje povrede. 

Pojavile su se fotografije, kao i snimci sa lica mesta. Dan pre saobraćajne nesreće, Đorđe je snimao video u kojem se požalio na loše vremenske uslove

Pokušali smo da kontaktiramo Đorđa kako bismo proverili ove navode medija, ali se on nije javljao na telefon.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike