Pevač koji je pregazio čoveka pružio podršku Đorđu Davidu: Evo šta je poručio

23.01.2024

19:41

2

Mahir se sada brani sa slobode

Pevač koji je pregazio čoveka pružio podršku Đorđu Davidu: Evo šta je poručio
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mahir Petrović prošlog leta je pregazio čoveka i pobegao sa mesta nesreće, a sada se oglasio da prokomentariše slučaj Đorđa Davida, koji je automobilom pokosio ženu u Severnoj Makedoniji.

Bosanskohercegovački pevač komentarisao je jednu objavu na Fejsbuku koja se tiče njegovih kolega koje su imale ili doživele saobraćajne nesreće, pa je uputio podršku kolegi koga je susretao u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", dok je bio učesnik.

Instagram screenshot / mahirpetrovic
Mahir Petrović

 

- Ljudi moji, svakome se može desiti. Samo mogu reći ne daj Bože nikome. Znam kako se kolege osećaju - komentarisao je Mahir.

Printscreen Facebook/Zvezde Granda Official
 

 

Kada je počinio krivično delo za koje se sada brani sa slobode, Petrović se pravdao kako nije znao da je u pitanju bio čovek, već pas.

Printscreen „Zvezde Granda"
Mahir Petrović

 

- Na putu kod "Binga" odjednom je nešto udarilo, ja nisam vidio nikoga, niti sam šta vidio na putu. Moje kolege su rekle da vozim, da je bio pas na putu. Išao sam trećom brzinom, nekih 70-80 km na sat. Ja da sam video da je čovek na putu, ne bih bežao nikako. Od tog dana sam smršao 20 kilograma. Na tabletama sam za smirenje svaki dan, poludeo bih da ih ne pijem -i zjavio je Petrović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike