"Nije dete vreća krompira!" Nina Badrić besna posle odluke Vrhovnog suda o Severini i njenom sinu

24.01.2024

19:07

0

Vučkovićeva se zahvalila svima preko mreža

"Nije dete vreća krompira!" Nina Badrić besna posle odluke Vrhovnog suda o Severini i njenom sinu
Nina Badrić i Severina - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nina Badrić jedna je od javnih ličnosti koje su uputile podršku Severini Vučković, kojoj je u potpunosti oduzeto starateljstvo nad dečakom.

Hrvatska pevačica se zapitala kakav je to problem u sistemu, zbog kojeg trpi majka, a pogotovo dete.

Printscreen/Instagram/badrich
 

 

- Severina će odlukom Vrhovnog suda sina viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 časova i svaki drugi vikend, subotu i nedelju. Zbog proceduralne greške. I nekoga ko uopšte ne živi u gradu u kojem dete ide u školu. Osećam bespomoćnost, sram i bes - napisala je Nina, pa zaključila:

- Ne mogu ni zamisliti kako je njima, a pitam se ko može zaštititi njeno dete prema kojem se zaista odnose, kao prema vreći krompira. Pretužno i prestrašno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina

 

Podsetimo, Vučkovićevoj su emotivne reči napisale i kolege iz Srbije, a ona se u poslednjoj objavi na Instagramu zahvalila svima, i poručila da će ići do kraja da povrati starateljstvo, koje je ranije delila sa ocem deteta Milanom Popovićem.

Podsetimo, Vrhovni sud u Hrvatskoj zaključio kako je Županijski sud u Splitu teško prekršio Zakon o parničnom postupku. Navodno je Županijski sud pod Severininim uticajem namestio presudu 2021. godine koja njoj odgovara. Pevačica je spomenula i kako su veštaci navodno bili uplašeni i ucenjeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike