Slagali smo Popovića da sam u Australiji, a bio sam na lečenju! Aleksandar Josifovski o problemima sa alkoholom: Pio sam od 15 godine!

23.04.2023

14:14

0

Pevač kaže da je alkohol sada za njega prošlost

Slagali smo Popovića da sam u Australiji, a bio sam na lečenju! Aleksandar Josifovski o problemima sa alkoholom: Pio sam od 15 godine!
Aleksandar Josifovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Josifovski, stekao je veliku popularnost u muzičkom šou programu „Zvezde Granda“, a njegov mentor kroz takmičenje je bio Đorđe David, a ono što je obeležilo njegovo učešće u ovom programu jeste i borba sa alkoholom.  

Uz pomoć Đorđa Davida, alkohol je za njega prošlost, a kako kaže, problemi sa ovim porokom su počeli još u tinejdžerskim danima, kada je počeo da nastupa sa svojim bendom.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

- Alkohol je posebno bio dostupan svima nama u svetu muzike. Problem je što je legalan i lako možeš doći do njega. Mislim da bi to, ipak nekako trebalo da se kontroliše. Ja sam počeo da pijem od svoje 15.godine. U tom periodu sam pio po malo i nisu odmah krenuli problemi - kazao je Josifovksi, pa otkrio kada je postao zavisnik: 

- Jednostavno sam voleo alkohol, uživao sam u njemu, ali samo onda počeo da preterujem. Ništa se nije desilo u mom životu, da bih pio. Volim da kažem da nisam pio zato što sam bio nesrećan, već zato što sam bio srećan - dodao je on.

Printscreen YouTube/Novo jutro
Aleksandar Josifovski

Iz kandži alkohola se izvukao uz pomoć Đorđa Davida.

- Meni su „Zvezde Granda“ promenile život. Osvojio sam drugo mesto te godine. Dok sam se takmičio morao sam da odem na lečenje na nagovor porodice i Đorđa Davida. Sada slobodno mogu da kažem da sam uspeo. Sećam se da je Đorđe dolazio i na kliniku. Čak smo i slagali Popovića i celu organizaciju emisije da sam bio u Australiji, a ustvari nisam bio tamo već na lečenju, rekao je Aleksandar Josifovski u emisiji „Novo jutro“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike