Prva izjava bivšeg dečka Mine Kostić: Nije mi davala ni kod sestre da odem!

23.01.2024

20:09

0

Priznao je da joj je proveravao telefon dva puta, a evo kako se ona ponašala

Prva izjava bivšeg dečka Mine Kostić: Nije mi davala ni kod sestre da odem!
Mina Kostić, Nikola Srećković - Copyright 24sedam/D. Božović

Nikola Srećković, oglasio se nakon što ga je Mina Kostić prijavila policiji zbog pretećih i uvredljivih poruka koje je dobijala. 

Bivši dečko pevačice kaže kako je Mina veoma posesivna, a da on treba da dobije doživotnu zabranu prilasku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mina Kostić, Nikola Srećković

 

- Po pitanju dotične, imam da kažem da od njene posesivnosti nisam mogao ni kod sestre da odem, ako se ne javim na običan poziv, zove na video-poziv da me potvrdi gde sam i šta radim, išao sam sa njom svuda i gde mi se nije išlo. Ja sam sportista, vodim zdrav život i zaista mi nije išlo u prilog da idem svuda sa njom. Jednostavno smo išli negde zajedno jer se ona osećala lepše i bolje smatrao sam da je to džentlmenski. Kada je njoj odgovaralo da budem sa njom, bio sam, a kada joj je išlo u prilog da ne budem prisutan, izmišljala je razloge zbog kojih smo se "koškali" - naveo je Nikola, a onda se dotakao njegove ljubomore, o kojoj je Kostićeva pričala.

 

 

- Telefon joj jesam proverio dva puta u životu, samo zato što je žena brisala poruke koje su bile u njemu, kada se sa nekim briše konverzacija, ne briše se jer tu nema ničega, budimo realni, ali nek ja budem nesiguran u sebe, imam li jedan jedini razlog za to? Takođe kad god su je zvali njeni "prijatelji" u startu razgovora naglašavala je da sam tu pored nje, pametnom dosta... Hvala službama što rade svoj posao voleo bih da imam zabranu prilaska doživotno, jer bih se jedino na taj način zaštitio... S verom da neće opet prilaziti mojoj majci i meni i insistirati na komunikaciji... Želim joj svu sreću - izjavio je Srećković za Pink.rs.

ATAImages/ A.A.
Mina Kostić

 

Podsetimo, Mina je medijima rekla i kako ovo nije prvi put da prijavljuje Srećkovića policiji.

U izjavi za 24sedam, pevačica je istakla kako ju je Nikola stalno proveravao, te da se razočarala u ljubav. 

Takođe, rekla je i kako je Nikola besposlen, i ima 29 godina. Na Nikolinom Instagramu može se videti kako mnogo vremena provodi u teretani.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike