Mini Kostić ovo nije prvi put da je prijavila bivšeg: "Trpela sam i ćutala!"

23.01.2024

17:54

0

Otkrila je i da li je sve oprostila Nikoli

Mini Kostić ovo nije prvi put da je prijavila bivšeg: "Trpela sam i ćutala!"
Copyright ATAImages/ A.A.

Mina Kostić pojavila se u javnosti prvi put nakon skandala sa bivšim dečkom Nikolom Srećkovićem. Pevačica je došla na snimanje jedne emisije pa je otkrila sve o tome kako je prijavila bivšeg dečka policiji. Kako je rekla okupljenim medijskim ekipama, ovo nije prvi put da nadležne organe uključuje u ovaj slučaj.

- Neću mnogo da komentarišem. Prijavila sam ga, to nije prvi put. To se dešavalo. Trpela sam i ćutala. Htela sam da nađem najbolji način da se to reši, ali mi naravno, nije uspelo. Morala sam da se obratim nadležnima. Otišla sam, prijavila sam, prijavili su i oni, njegova mama. U svakom slučaju, jako je ružno da ja sad pljujem po nekome s kim sam bila - ispričala je Kostićeva.

ATAImages/ A.A.
Mina Kostić

 

 

"Psihičko nasilje je mnogo gore od fizičkog!"

- Ja sam njega volela, bila sam iskrena prema njemu, dobra, onako kako stvarno treba. Međutim, kad neko ne može da razume tvoj posao, da pljuje sve tvoje kolege kako smo mi loši ljudi, da smo ovo i ono, da je moj posao ovakav i onakav, štošta, ne bih da pljujem, niti da mu dajem na važnosti. Ja mu zaista želim svu sreću, a vama hvala na razumevanju. I samo da kežm da je mnogo gore psihičko nasilje nego fizičko. Stop nasilju! Žene, budite pametne, prijavite svaki vid nasilja, kao i muškarci, naravno - naglasila je Mina, i dodala kako je želela da se pomiri sa Srećkovićem.

ATAImages/ A.A.
Mina Kostić

 

- To nije bilo prvi put, ja sam mu prišla i rekla da želim da se pomirimo, da ne želim da budemo u svađi, međutim, on je i dalje nastavljao po svome. Ja sam mu oprostila, ali ne bih više nikada bila s njim. Sad sam se fokusirala na svoje nove pesme, a sve kolege su me podržale - kaže Mina, koja ima ćerku Anastasiju, koju je dobila iz veze sa Igorom X.

- Ćerka ne kaže ništa, ona nije upućena, ona je dete. Nikada više ne bih bila s muškarcem koji ne podržava moj posao - izjavila je pevačica za domaće medije.

Mina je u nešto ranijoj izjavi za 24sedam rekla kako je razočarana u ljubav.

24sedam/D.B.
Mina Kostić, Nikola Srećković

 

Podsetimo, Nikola je 15 godina mlađi od Mine, i na Instagramu mu piše da je fitnes trener. Pevačica je sa njim planirala i decu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike