Suđenje Severini: Nisam kriva, jednu gospođu sam nazvala "krivonoga baba"!

07.11.2023

13:55

0

Pevačica se oglasila nakon ročišta zbog optužbi "nametljivog ponašanja"

Suđenje Severini: Nisam kriva, jednu gospođu sam nazvala "krivonoga baba"!
Severina Vučković posle suđenja - Copyright Printscreen: Instagram/severina

Severina Vučković imala je danas suđenje u Opšinskom sudu u Zagrebu zbog "nametljivog ponašanja (uhođenja) bivše direktorke Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordane Buljan Flander i direktorke osnovne škole, koju pohađa njen sin Aleksandar, Ljiljane Klingor.

Umesto njih, ja sam na sudu

Severina je u društvu prijateljice Zinke Bardić oko 9 sati stigla na sud. Pre nego što je ročište počelo, pevačica se oglasila za 24sata.hr i poručila:

- Dotične gospode su pisale pomno glavnoj državnoj advokatici, lično i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje sa pozicija moći - rekla je Seve i dodala da nema za šta da se oseća krivom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Apsolutno se ne osećam krivom, i mislim da je na mom mestu trebalo da budu te dve gospođe od kojih sam jednu nazvala "krivonoga baba", jer u Splitu stvarno imamo svakakvih izraza - tvrdi Vučkovićeva.

Oduzeli mi dete na pravdi Boha

Kada je izašla iz sudnice, fotografisala se ispred zgrade i na Instagramu, gde je sumirala utiske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Ukratko... Ova jedna mi je dirala u dete tako što je naredila da mi se dete psihički i fizički zlostavlja, za šta imam dokaze koji stoje u mojoj krivičnoj prijavi, a koja i dalje stoji u nekoj fioci. Ali DORH-u to nije važno, već kome sam rekla "krivonoga babo". A ova druga se sastajala sa Gzimom Redžepijem, koji mi je takođe radio detetu o glavi u Poliklinici za decu. Između ostalog, zbog njih dve su mi oduzeli dete na pravdi Boga, na 20 meseci. Nadam se da sam ovim svojim, kako oni to zovu, "nametljivim ponašanjem" postigla to da im više nikad ne padne na pamet da naude bilo kojoj majci ili bilo kom detetu. U protivnom, eto mene opet! Što biste vi napravili na mom mestu? - upitala je pevačica za kraj.

Ona je za hrvatske medije, takođe, rekla da se ne boji suda "kao Rade Končar, pucajte u prsa".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike