Severina se rasplakala na koncertu: Sin mi je ovde i srce mi je puno (FOTO)

02.10.2023

10:13

0

Pevačicu često obuzmu emocije na nastupima

Severina se rasplakala na koncertu: Sin mi je ovde i srce mi je puno (FOTO)
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Severina Vučković nedavno je održala koncert u Osijeku, a tom prilikom se i rasplakala.

Pevačica je posle 12 godina nastupala u tom hrvatskom gradu, a te noći, sa pevačicom je bio i njen sin Aleksandar, pa su je emocije savladale.

Printscreen Instagram
 

- Niste okej, imam šminku i ne želim da plačem. Osim toga, sin mi je ovde i srce mi je puno. Znate, kad je on bio mali, oblačila bih kostime, a on bi me pitao šta to radim. Rekla bih mu da sam Supermen, pa on i danas misli da ja spasavam svet. Možda i jesam neki akcioni junak. Ali akcionom junaku se događaju gluposti - ispričala je Severina.

Na nastupu pevačice, došla je i publika iz Beograda.

- Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na decu onih koji su mi dolazili na koncerte, dok su bili deca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova - Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda i žao mi je što nismo bili u mogućnosti da organizujemo termine za još koncerata. Obećavam Osijeku da ću doći ponovo uskoro, kao i svima koji su došli iz drugih gradova da ću doći uskoro i u njihove gradove - izjavila je Severina, prenosi "Kurir".

Printscreen Instagram
 

 

- Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku izazvao je toliko interesovanje da je dvorana "Gradski vrt" mogla biti ispunjena nekoliko noći zaredom, ali Severina već godinama svoje poslovne aktivnosti organizuje prema privatnim, odnosno prema svome sinu - istakli su organizatori u svom saopštenju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike