Selma Bajrami se ne smiruje: Zabranjen joj ulazak u Srbiju, a ona sve pesmu za pesmom ređa! (FOTO)

22.01.2024

19:20

1

Pevačica je iz Beograda danas vraćena u Sarajevo

Selma Bajrami se ne smiruje: Zabranjen joj ulazak u Srbiju, a ona sve pesmu za pesmom ređa! (FOTO)
Selma Bajrami - Copyright Printscreen „Zvezde Granda - Specijal"

Nakon što je pokušala da uđe u Srbiju, Selma Bajrami najpre je danas bila zadržana na prestoničkom aerodromu zbog skandala koji je izazvala pokazujući dvoglavog orla nedavno na jednom nastupu, a potom je bila ukrcana na avion i vraćena u Sarajevo.

Ubrzo posle toga, ona se oglasila na svom Instagramu, pa je u okviru „storija" podelila pesmu Britni Spirs, „Piece of me", ali nije se tu i zaustavljala već je nastavila da izaziva. Ređale su se „Mashallah" koju izvode Jelena Karleuša i Milica Pavlović, pa i njena „Promijeni se"... Ali ona koja je korisnicima društvenih mreža posebno zapala za oko bila je „Žena sa Balkana".

- Ja sam žena sa ludog Balkana, meni je ljubav slabija strana, ja nikad ne posustajem, ja nikad ne odustajem... - glase reči iste koju takođe ona izvodi.

Selma Bajrami, Instagram screenshot / selmabajrami.star
 

Podsetimo, kako je 24sedam saznao, nakon zadržavanja na aerodromu „Nikola Tesla" i kratke procedure, pevačica je ukrcana na avion kojim se vratila u Sarajevo.

O zabrani ulaska u Srbiju, inače, oglasio se i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin, koji je istakao da je po njegovom naređenju njoj zabranjeno da uđe u Srbiju jer je pred kamerama „ponosno pokazivala simbol tzv. Velike Albanije".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike