Selma Bajrami tvrdi da joj Amidžić smešta aferu, a sad se i voditelj oglasio! Nije je štedeo

04.12.2023

11:11

1

Stavio tačku na priče

Selma Bajrami tvrdi da joj Amidžić smešta aferu, a sad se i voditelj oglasio! Nije je štedeo
Ognjen Amidćić i Selma Bajrami - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Selmi Bajrami se suvišno pridaje značaj, smatra Ognjen Amidžić koga je pevačica isprozivala nakon što je sama napravila skandal pokazivajući dvoglavog orla na jednom slavlju.

Kako je prethodno gostovala u njegovoj emisiji, gde se s njim i raspravljala, sada je spremna da tvrdi da joj je voditelj kriv za sav gnev koji je sama svojim potezom navukla na sebe. 

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje - rekla je ona.

Sada se oglasio i Amidžić, koga očigledno nije pogodio Selmin pokušaj da ga optuži.

- Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno - zaključio je Ognjen za Informer, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on "ocrnjuje u medijima" rekao je:

Foto: Printscreen/Youtube/FACE HD TV
Selma Bajrami

 

- Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno. 

Podsetimo, Selma je prilikom gostovanja u njegovoj emisiji reagovala kada je Ognjen pitao Eru sa koliko je žena spavao:

- Jako važna informacija s koliko njih je spavao. 

Voditelj je reagovao i pitao Selmu u čemu je problem i "da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao informacija", Selma je nastavila:

- Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija.

Ognjen je doš rekao:

- Selma, ovo su moja pitanja, ja se tebi nisam mešao u tekst pesme, je l' tako? Kada ti nešto ne odgovara imaš pravo da kažeš, ali i imaš pravo da ne učestvuješ.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike