„Želim samo da kažem..." Otac Andrijane Lazić sprema se za put u Dubai: Ide da sazna kako mu je poginula ćerka

21.01.2024

19:25

0

Evo i kada će tačno otputovati

„Želim samo da kažem..." Otac Andrijane Lazić sprema se za put u Dubai: Ide da sazna kako mu je poginula ćerka
Andrijana Lazić - Copyright Instagram screenshot / andrijanaalazic

Andrijana Lazić nedavno je poginula pošto je u Dubaiju, gde je otišla sa drugaricama, pala sa 24. sprata. Neutešni otac mlade pevačice, Nebojša, istakao je da se on sada sprema da krene put Dubaija, ne bi li saznao kako je došlo do ove velike tragedije. 

Proteklog petka, podsetimo, Andrijanu je porodica ispratila na večni počinak. U najnovijem oglašavanju, Nebojša je zatražio i za malo strpljenja javnosti, jer ništa neće preduzimati dok bar ne pođe 40 dana od njene sahrane

„U kontaktu sam s tamošnjim direktorom policije..."

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol - počeo je, a onda i napisao:

- Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP-a, u svakodnevnom sam kontaktu sa direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešće u istrazi - objasnio je na svom Fejsbuku, pa potom spomenuo i prijateljice s kojim je njegova pokojna mezimica putovala. 

 

 

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - zaključio je onda on. 

(Alo)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike