Drugarice Andrijane Lazić iz Dubaija stigle na njenu sahranu, tu je i Miloš Bojanić: Niko ne progovara, svima se vidi tuga na licu

19.01.2024

13:27

0

Pevačica će biti sahranjena u Velinom selu

Drugarice Andrijane Lazić iz Dubaija stigle na njenu sahranu, tu je i Miloš Bojanić: Niko ne progovara, svima se vidi tuga na licu
Andrijana Lazić - Copyright Instagram printscreen/andrijanaalazic

Andrijana Lazić, mlada pevačica koja je bila tek na pragu karijere, tragično je nastradala padom sa 24. sprata dok je bila na odmoru u Dubaiju. Danas će se održati njena sahrana u Velinom selu, a u njenoj porodičnoj kući već su počeli da se okupljaju utučena familija i prijatelji. 

Printscreen/Facebook/Nebojsa Lazic Zenga
Čitulja Andrijani Lazić

Njene drugarice, koje su bile sa njom u Dubaiju, stigle su vidno tužne na njenu sahranu, a na pitanja okupljenih medija nisu želele da odgovaraju. Jedna od njih je u rukama nosila veliku ikebanu sa roze cvećem, dok je druga nosila belu ružu. 

Pored njih, viđen je i folker Miloš Bojanić, koji je došao sa suprugom, a u rukama je nosio veliki venac. 

Instagram screenshot / andrijanaalazic
Andrijana Lazić

Bojanić je, podsetimo, prijatelj Andrijanine porodice, koji je posle njene smrti izjavio da je ona bila divna osoba, te da je bila jako vezana za njegovu suprugu Branku. 

Podsetimo, Andrijana je snimila dve pesme kod kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, a kako je on izjavio, ove numere i spotovi će biti objavljeni danas. 

Instagram screenshot / andrijanaalazic
Andrijana Lazić

Tekstove za pesme pisala je Marina Tucaković, a kako nije poznavala Andrijanu, inspiracija za tekstove joj je bila Ana Nikolić, čijem životnom stilu se ova mlada devojka divila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike