Otac poginule Andrijane Lazić završio na lekovima posle porodične tragedije: Sve što sada znam je da mog anđela više nema

20.01.2024

20:50

0

Naglašava kako samo on i njegova supruga znaju kako im je

Otac poginule Andrijane Lazić završio na lekovima posle porodične tragedije: Sve što sada znam je da mog anđela više nema
Andrijana Lazić - Copyright Instagram screenshot / andrijanaalazic

Nebojša Lazić, otac pevačice Andrijane Lazić koja je nedavno pala s 24. sprata i tako izgubila život u Dubaiju, objašnjava kako su zbog porodične tragedije koja ih je zadesila i on i supruga na jakim lekovima.

Lekari im svakodnevno daju nešto za smirenje - ujutru i uveče primaju injekcije sa mešanim lekovima, a on naglašava kako samo tako uspeva da se nosi s bolom, dodatno i kao neko ko je prethodno imao srčanih problema.

„Van sebe smo..."

Andrijana i Nebojša Lazić, Printscreen/Facebook/Nebojsa Lazic Zenga
 

- Moja supruga i ja smo van sebe. Delujem smireno ljudima, ali ja spavam na svaka tri sata, jer smo na sedativima. Primamo injekcije ujutru i uveče, pa nas to drži. Samo mi znamo kako nam je. Ovo je šok, ne bih nikome mogao tako nešto da poželim. Kroz kuću nam je prošlo na hiljade ljudi. Mog anđela više nema, to je sada sve što znam - kazao je Nebojša, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a on je za iste medije nešto ranije u ispovesti izrazio sumnju da mu je ćerka pala s terase usled napada astme.

- Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, posle je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću. To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i retko kad smo ga puštali unutra - počeo je bio, pa je dodao:

- On je predosetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Videli smo da psu idu suze, nismo mogli da verujemo. Pitajte i komšije, oko 2.000 ljudi mi je do danas prošlo kroz kuću, svi su videli isto što i ja. Evo i sad vidite kako je tužan, sve je predosetio. Kad otvorim prozor, on samo želi, gleda me i ništa ne radi. Inače mislim da je pala sa terase kad je pokušavala da uradi selfi. Usledio je verovatno napad astme, pa je tako pala preko ograde. Nemam drugo objašnjenje - govorio je ovaj otac, skrhan bolom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike