Brat nastradale Andrijane glumio u "Selo gori, a baba se češlja": Igrao rame uz rame sa Suzanom Mančić, evo i koja je bila njegova uloga

19.01.2024

19:34

1

I on je želeo da se bavi javnim poslom kao njegova sestra

Brat nastradale Andrijane glumio u "Selo gori, a baba se češlja": Igrao rame uz rame sa Suzanom Mančić, evo i koja je bila njegova uloga
Tomislav i Andrijana Lazić - Copyright Instagram screenshot / andrijanaalazic

Andrijana Lazić, devojka koja je bila tek na početku svoje pevačke karijere, tragično je nastradala 10. januara padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, gde je bila na odmoru. 

Neutešni roditelji i brat Tomislav danas su je ispratili na večni počinak, uz prisustvo brojne rodbine i prijatelja. Tomislav je, inače, bio taj koji je juče preuzeo njeno telo na aerodromu u Beogradu, a za sestru je bio veoma vezan. 

Printscreen/Instagram/andrijanaalazic
Andrijana Lazić

Kao i ona, i on je imao želju da se bavi javnim poslom, pa se tako pojavio u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Tu je tumačio lik Matjaža, Svetlaninog sina, koju je tumačila Suzana Mančić. Međutim, nakon toga nije nastavio glumačkim putem. 

Serija je, inače, snimana od 2007. do 2017. godine, a Tomislav se u njoj pojavljivao, prema sajtu "imdb" od 2009 do 2011. godine, u nekoliko epizoda. 

 

 

Koliko je Andrijana volela svog brata i bila ponosna na njega, govori i to da je neretko sa njim objavljivala fotografije, pa čak i njegove na kojima je sam.

 

 

Podsetimo, danas su objavljene i dve pesme koje je Andrijana snimila, a kojima je želela da uđe na svet estrade. Zanimljivo je da je za njih tekstove napisala Marina Tucaković, a kao inspiracija joj je poslužila Ana Nikolić, koju je Andrijana obožavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike