Objavljene pesme nastradale Andrijane Lazić: Porodica želela da sačuva uspomenu na nju, ovo će vas naježiti (VIDEO)

19.01.2024

13:35

2

Kadrove za jednu od pesama snimila je u domu Miloša Bojanića

Objavljene pesme nastradale Andrijane Lazić: Porodica želela da sačuva uspomenu na nju, ovo će vas naježiti (VIDEO)
Andrijana Lazić - Copyright YouTube/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić tragično je nastradala u Dubaiju, a bila je na pragu pevačke karijere. Kako je snimila dve pesme i spotove za njih, koje su bile planirane da budu objavljene oko srpske Nove godine, one su danas, na dan njene sahrane, ugledale svetlost dana. 

Njena porodica je, nakon tragedije, izrazila želju da numere budu objavljene kako bi na taj način ostala uspomena na nju. 

Pesme "Ubiću te" i "Perverzno" pisala je Marina Tucaković u poslednjoj fazi bolesti, dok je muziku radio Goran Ratković Rale. On je u izjavi za medije rekao da je pevačica volela stil života Ane Nikolić i da joj je ona bila idol.

Inače, kadrove za jednu od pesama, Andrijana je snimila u kući folkera Miloša Bojanića, kog je poznavala od detinjstva, jer se njena porodica družila sa njegovom. 

Instagram printscreen/andrijanaalazic
Andrijana Lazić

Andrijana je, podsetimo, nastradala padom sa 24. sprata. Sahrana će se obaviti danas u Velinom selu, a već se pojavio veliki broj ljudi, među kojima kolege, drugarice koje su bile sa njom u Dubaiju, kao i folker Miloš Bojanić sa suprugom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike