Ispovest bivše Plejboj zečice: Mrzela sam samu sebe i pitala se zašto sam to učinila

18.01.2024

23:20

2

Imala je samo 18 godina kada je ušla u ozloglašenu vilu

Ispovest bivše Plejboj zečice: Mrzela sam samu sebe i pitala se zašto sam to učinila
profimedia-0295253586 - Copyright Kendra Vilkinson, Profimedia

Bivša Plejboj zečica Kendra Vilkinson danas živi potpuno drugačijim životom u odnosu na burnu mladost. Naime, kako joj ovakva titula i stil života nisu odgovarali, odlučila je da krene od nule i danas je uspešna poslovna žena u oblasti trgovine nekretninama. 

Međutim, život u Plejboj vili, veza sa 60 godina starijim Hjuom Hefnerom i učešće u njegovom rijalitiju ostavili su posledice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kip Zachary (@kipzachary)

 

- Morala sam da se suočim sa svojim demonima. Plejboj mi je stvarno uništio ceo život - rekla je u intervjuu za People.

Osim toga, život "na visokoj nozi" kakav je dostupan članicama Plejboj vile uticao je i na pogoršanje njenog mentalnog zdravlja. 

- Bilo mi je tako strašno da prođem kroz to. Nisam se fokusirala na sebe ili svoje mentalno zdravlje. Samohrana sam majka i sada sam godinama sama. Takođe, lako je osetiti da se svet urušava pred vama - rekla je.

 

 

Nikome nije govorila o onome što se odvijalo u njenoj glavi.

- Pokušavala sam da se borim protiv toga. Pokušavala sam da to sama izlečim, ali ne možeš. Izolirala sam se, skrivala, krivila sam sebe, krivila svet. Izmicala sam kontroli i osećala sam kao da nisam bila dovoljno jaka da preživim - dodala je.

Situacija je eskalirala 2023. godine, kada se i obratila stručnjacima za pomoć i od tada ima terapije tri puta nedeljno. Posle toga uspela je da prizna da se godinama unazad bori sa depresijom, kao i da je vrlo mlada počela da konzumira narkotike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @playboysthegirlsnextdoor

 

- Puno sam pila. Bila sam tamo zbog provoda, budimo realni. Nisam bila tamo da bi mi Hju Hefner bio dečko - rekla je, pa dodala:

- Mrzela sam svoje grudi, svoje telo, svoje lice. Došla sam do te tačke kada sam počela da mrzim samu sebe. Gledajući unazad, zapitala sam se: "Zašto sam imala seks sa Hjuom Hefnerom u tim godinama? Zašto sam to učinila? Zašto sam uopšte otišla u vilu? Zašto sam dobila velike grudi? Zašto sam seks simbol? Zašto sam izbelila kosu u plavu boju? Zašto sam si to učinila? Zašto?" - dodala je Vilkinson.

 

 

Pre pet godina se i razvela od bivšeg supruga, a danas se oseća bolje nego ikada, te se nada da će i naći novu ljubav. 

- Pre godinu dana stidela sam se svog tela. Sada se osećam predivno. Nisam divlja, pa ne skidam odeću, ne idem na žurke, ne ispijam tekile, ali stvarno sam se suočila sa sobom i svojim demonima. Osećam se kao da sam najbolja mama koja mogu biti. Svojoj deci dajem sve što imam. Dajem sebi sve što imam. Tako sam ponosna na sebe što sam se borila s tim i pronašla rešenje i dobila lečenje koje mi je bilo potrebno - zaključila je.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike