Sin pokojnog Hjua Hefnera zarađuje za život preko "Onlifensa": Žena mu se ljuti, on smatra da nema ničeg lošeg u golotinji

18.06.2023

08:00

0

Kako kaže, smatra da će do kraja godine mnogo zaraditi

Sin pokojnog Hjua Hefnera zarađuje za život preko "Onlifensa": Žena mu se ljuti, on smatra da nema ničeg lošeg u golotinji
Marston i Hju Hefner - Copyright Profimedia

Marston Hefner, sin pokojnog Hjua Hefnera, vlasnika "Plejboja", novac zarađuje tako što kreira sadržaj za "Onlifens", pornografski sajt. 

No, njegova supruga Ana nije oduševljena onim čime joj se suprug bavi.

- Nije baš luda za tim što sam na "Onlifensu". Radije bi da nisam, ali ono što joj je važnije jeste da ja pratim svoje snove i interese, da rizikujem - ispričao je Marston.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marston Hefner (@marston101)

Kako je istakao, ne bi imao ništa protiv da njegova supruga kreira nalog na "Onlifensu".

- Ako želi da imamo otvorenu vezu, možemo da pričamo o tome. Ako želi da radi nešto seksualno, to je konverzacija koju mi inače imamo i uvek smo imali - rekao je on i priznao da ga nije sramota da se skida:

- Nema ničeg loše u golotinji i seksualnosti. Odrastao sam u takvom okruženju gde je golotinja normalna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marston Hefner (@marston101)

On svoj rad na ovoj platformi naziva "dugoročnim putem za sigurnu finansijsku bezbednost". Kada je upitan koliko zarađuje, nije hteo previše da detaljiše, ali je istakao da bi mogao da kupi "Pokémon Trophy card" pre kraja ove godine. Ona, inače, može da se kupi za preko 100.000 dolara.

Hju je, inače, Marstona dobio sa "Plejboj" modelom Kimberli Konrad, koja je bila njegova druga supruga, od tri koliko je imao. Pored Marstona, "Plejboj" mag je iza sebe ostavio još dvojicu sinova i ćerku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike