Šokantne tvrdnje Plejboj zečice: Hju Hefner je imao odnos sa psom, drugog je navukao na kokain

18.02.2022

09:17

0

Sondra Tiodor ispričala je dešavanja iz čuvene Plejboj vile

Šokantne tvrdnje Plejboj zečice: Hju Hefner je imao odnos sa psom, drugog je navukao na kokain
profimedia-0286083027 - Copyright Profimedia

Priče o Hju Hefneru ne prestaju da šokiraju javnost ni nakon njegove smrti 2017. godine, a sada je naročito jedan događaj koji je ispričala nekadašnja Plejboj zečica frapirao.

Naime, Sondra Tiodor ispričala je detalje iz čuvene Plejboj vile koja je gotovo delovala kao sigurno utočište mnogim devojkama, ali je istina izgleda potpuno suprotna.

Sondra je bila sa Hefnerom u vezi od 1976. do 1981. godine, a kasnije je i sama bila Plejboj zečica. Međutim, ono što je ona otkrila zgrozilo je sve.

Ona tvrdi da je jednom prilikom naletela na Hefnera dok je imao odnose sa njenim psom i rekla je da je odbila da ostavi Hjua samog sa životinjom nakon što je bila svedok šokantnih događaja.

Profimedia
Sondra Tiodor

- Jednom sam ušla i on je bio... u mom psu, našem psu - rekla je, a zatim bliže opisala taj događaj:

- Pitala sam ga "Šta to radiš", a on mi je na to odgovorio "Pa šta, psi imaju potrebe!". Nakon toga sam mu rekla da prestane sa tim - ispričala je Sondra, a prenosi Daily mail.

Kako kaže, to nije ono najgore, jer se ispostavilo da Hefner takve stvari praktikuje dugo i to ne samo sa psima. Takođe, psa najboljeg prijatelja navukao je na kokain.

- Droge je bilo svuda... Hefov najbolji prijatelj, imao je psa Luisa, a ova mala pudlica se navukla na kokain.

- Pas je to mogao da oseti sa druge strane sobe. Morao je da ga zaključava kada su ljudi bili u blizini - istakla je.

Profimedia
Hju Hefner sa Plejboj zečicama

Podsetimo, udovica Hjua Hefnera, Kristal Hefner, prošle godine dala je prvi put intervju nakon njegove smrti, prisetivši se njihove ljubavne priče, koja je počela 2009. godine.

- Bio je tako skroman i ljubazan prema svima. Bio je otvoren, te je delio svoj život sa svima i mislim da je to zaista posebno - pričala je Kristal i dodala:

- Hef je uvek govorio da je otvorena knjiga s ilustracijama, pa se i ja trudim da ostanem prilično otvorena i ljubazna prema svima, baš kao i on. Naučio me je toliko stvari - rekla je, a zatim opisala upravo Plejboj vilu.

- Svako je mogao da uđe, da ostavi svoje brige pred vratima i jednostavno se dobro zabavi. Volela sam da budem tamo. Bilo je zaista čarobno. Tako nešto se više neće ponoviti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Daily mail

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike