Telo Andrijane Lazić stiže večeras iz Dubaija, zakazana i sahrana: Tog dana će porodica u njenu čast napraviti jedan potez

18.01.2024

14:18

1

Otac pevačice se ponovo oglasio

Telo Andrijane Lazić stiže večeras iz Dubaija, zakazana i sahrana: Tog dana će porodica u njenu čast napraviti jedan potez
Andrijana Lazić - Copyright Instagram screenshot / andrijanaalazic

Telo pevačice Andrijane Lazić stići će večeras iz Dubaija, a porodica je objavila i vreme i mesto sahrane tragično preminule devojke.

Njen otac Nebojša objavio je umrlicu svoje ćerke na Fejsbuku.

- Poštovani, sahrana naše drage Andrijane će se obaviti 19.01.2024 godine u 13 sati ispred kuće žalosti u Velinom Selu - napisao je on.

Velika tragedija porodice Lazić paralisala je sve njene članove, a Andrijanin otac prethodno je ispričao pojedine detalje o putovanju koje se nesrećno završilo.

Printscreen/Facebook/Nebojsa Lazic Zenga
Objava oca Andrijane Lazić

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao - rekao je on, dodajući da ne zna šta je prava istina.

- Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana - dodao je otac pokojne Andrijane prethodno za Republiku.

Andrijanin otac je otkrio kakva je bila njegova ćerka pred odlazak na put u Dubai.

- Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. One ništa nisu videle, spavale su - zaključio je pevačicin otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike