Marija Šerifović prvi put na crvenom tepihu otkako je postala majka: Nahranila sam sina, promenila mu pelene i došla! (FOTO)

16.01.2024

20:35

0

Pojavila se s prijateljima i nije skidala osmeh sa lica

Marija Šerifović prvi put na crvenom tepihu otkako je postala majka: Nahranila sam sina, promenila mu pelene i došla! (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Marija Šerifović pojavila se na premijeri filma „Nedelja", snimljenom po motivima iz života sada pokojnog Džeja Ramadanovskog. Ovo joj je prvi put na crvenom tepihu otkako je postala majka.

U ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga, Marija se ostvarila početkom proteklog decembra.

Marija Šerifović, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Na veliki događaj, pak, došla je s prijateljima i odevena u crno od glave do pete. Osmeh nije skidala ulazeći u salu u kojoj se sada prvi put prikazuje, za mnoge, željno iščekivano ostvarenje.

Marija Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Verica je sa njim (sa bebom Mariom). Nahranila sam ga, promenila pelene i došla - prokomentarisala je pevačica za „Telegraf", a pored nje, inače, još brojni poznati došli su da se prisete legendarnog pevača.

Ceca Ražnatović, s kojom Šerifovićeva „deli klupu" u „Zvezdama Granda", primera radi, u bioskop je došla sa ćerkom Anastasijom, a za potrebe filma snimila je pesmu „Za kraj" koja je već i te kako draga fanovima Ramadanovskog.

Anastasija i Ceca Ražnatović, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike