Darko Lazić ove godine prvi put slavi Božić u novoj kući u Brestaču: Sad sam i domaćin i otac koji uči decu običajima!

06.01.2024

15:45

0

Naslednik Aleksej prvi put je išao sa njim po badnjak, a tome se tek radovao

Darko Lazić ove godine prvi put slavi Božić u novoj kući u Brestaču: Sad sam i domaćin i otac koji uči decu običajima!
Katarina i Darko Lazić - Copyright Intagram screenshot / darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić ove 2024. godine prvi put obeležava božićne praznike u novom porodičnom domu u Brestaču. Kako je objasnio za jedne medije, supruga Katarina pobrinuće se za bogatu trpezu, koja je ranije bila „u rukama" njegove majke i bake. 

- Uvek su bile zadužena baba i mama za trpezu, ali s obzirom na to da ove godine prvi put slavim Božić kod sebe u kući kao domaćin, ovog puta će biti zadužena Kaća. Svaka od njih sprema neko jelo koje mi je omiljeno, tako da ne mogu da odlučim čija je kuhinja bolja - iskren je bio Lazić, koji je prvi put sada sa sinom išao u šumu po badnjak

Alekseja je, podsetimo, dobio u vezi s Marinom Gagić. Kod kuće, s druge strane, čekale su ih njegova supruga i ćerkica Lorena koju je dobio u prethodnom braku s pevačicom Anom Sević.  

- Božić ćemo provesti u krugu porodice uz razna tradicionalna jela. Svake godine položajnik je moj kum koji je krstio Alekseja i tako će biti i ove godine - objasnio je on, na šta se Katarina nadovezala rečima:

- Darko je kao domaćin zadužen za badnjak i za pečenicu, ja sam zadužena za ostatak trpeze i za to da uredim kuću kako bi odisala pravim božićnim duhom.

Pevač se onda prisetio i toga kako su izgledali praznici kada je bio dete:

- Jako slično, samo što sam tada bio dete, a sada sam domaćin i otac koji prenosi običaje na svoju decu - ističe on, koji je sa suprugom „pustio sve da ide svojim tokom" po pitanju prinove. 

Katarina i Darko Lazić, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Što se tiče proširenja porodice, pustićemo da sve ide svojim tokom, ako Bog da biće i proširenja - naglasio je Lazić, čiji će i medeni mesec još malo morati da pričeka. 

- Dosta toga lepog se desilo prošle godine, ove godine sledi američka turneja, nakon koje idemo na zasluženi odmor i medeni mesec, konačno - prokomentarisao je. 

Pevač je, inače, u jednoj od novih pesama otpevao „smiriću ja ludu glavu kada nađem ovu pravu“, a evo kako njegova Kaća gleda na to: 

Darko Lazić, Printscreen „Amidži šou"
 

- Nisam sigurna da je tačno to što kaže u pesmi, mislim da se luda glava smiri onda kada sam to odluči, a možda sam mu pokazala da mir, dom i porodica nemaju cenu i nemaju zamenu.

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike