"Svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže": Darko Lazić otkrio šta ga je "dovelo u red"

30.11.2023

14:41

0

Pevač je svestan svojih grešaka

"Svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže": Darko Lazić otkrio šta ga je "dovelo u red"
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić prokomentarisao je stanje na estradi i priznao da ga je popularnost ponela, kao i druge njegove kolege. 

- Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje - priznao je Darko.

ATAImages/Antonio Ahel
 

On tvrdi da je posle mnogo godina "lutanja" uspeo da pronađe svoju mirnu oazu, te ističe da ga supruga Katarina u svemu apsolutno podržava.

- Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar - istakao je pevač, a potom dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.

Nakon novogodišnjih praznika ima će pune ruke posla, a potom planira put u toplije krajeve.

- Pripremam se za novogodišnju idilu koju obožavam, a nakon toga neka mala američka turneja najverovatnije. I od februara idem dva meseca na odmor, gasim telefon! Biće neki topliji krajevi, ali sigurno neko more. Nisam stigao ni na medeni mesec da odem – otkrio je za Grand.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike