Sergej Pajić o skandalu s bivšom i povlačenju sa scene: Sebi to više nikad neću da dozvolim!

15.01.2024

19:55

0

Pevač objašnjava kako je u jeku drame na dvadeset dana isključio telefon, jer nije mogao ni da ga koristi koliko je bio zvonio

Sergej Pajić o skandalu s bivšom i povlačenju sa scene: Sebi to više nikad neću da dozvolim!
Sergej Pajić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sergej Pajić istakao je gostujući u jednom podkastu da se kaje zbog povlačenja iz javnosti, a ujedno, pevač se dotakao i skandala s bivšom devojkom pa ispričao kako na isti danas gleda kao na veliku životnu lekciju.

- Nikada više neću dopustiti da se povučem u sebe i sa muzičke scene zbog privatnih problema, koji zapravo nisu ni bili toliko veliki koliko sam ja želeo da smirim glavu. Kada sve saberem i oduzmem, čovek mora sam da razbije glavu o zid da bi nešto iz toga izuvkao - kazao je bio za „Da li si okej", pa nastavio:

„Od toga nema veće škole!"

Sergej Pajić, ATAImages/M. M.
 

- Sećam se koliko puta su me roditelji savetovali oko nekih devojaka, ali nisam slušao. Pustili su me da to sam prođem, jer od toga nema bolje škole. Uvek sam bio impuslivan, radio i govorio ono što mi u tom trenutku dođe. Vremenom sam samo naučio kada treba, a kada ne da reagujem - iskren je bio on.

Potom, ispričao je kako je sve velike drame ostavio iza sebe.

- Nakon tog skandala sa bivšom sam isključio telefon na dvadeset dana. Nisam mogao da ga koristim koliko sam poziva imao. Nisam bio ni za šta i provodio sam vreme samo sa porodicom. Kasnije sam shvatio da je to proces odrastanja, ali i da će tek biti udaraca koje donosi javni posao. Moja želja je da budem na samom vrhu muzičke scene, pa sam što pre morao da prihvatim situacije koje nisu prijatne i ne idu uz moju prirodu. Bivša prijateljstva, ljubavi i skandale sam ostavio u prošlosti i danas sam zahvalan na tome - zaključio je onda on.

(Alo)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike