Zimska idila u domu Lidije Vukićević! Kamin nasred sobe, a sve mora da joj bude pod konac (FOTO)

13.01.2024

08:45

0

Posebno se potrudi oko novogodišnje dekoracije

Zimska idila u domu Lidije Vukićević! Kamin nasred sobe, a sve mora da joj bude pod konac (FOTO)
Copyright Instagram_lidijavukicevic

Lidija Vukićević svojevremeno je bila u braku sa fudbalerom Mitrom Mrkelom i sa njim dobila dva sina. Međutim, te 2000. godine došlo je do kraha njihovog braka, a glumica je sa decom ostala u vili na Bežanijskoj kosi. 

Kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, često deli trenutke unutar svog doma, a može se primetiti da je reč o vrlo luksuznoj kući. 

Uglavnom dominiraju svetlije nijanse, a Lidija je posebno vodila računa o detaljima, te se može videti da ima mnogo sitnica kojim je dala lični pečat. 

 

Glumica se posebno trudi da oko novogodišnjih praznika kuću dekoriše u tom stilu, pa je iscrtala prozore, a u dnevnoj sobi postavila veliku jelku koja se uklopila uz ostale dominantne nijanse. Ovo je samo upotpunilo dekoraciju koja već postoji u njenom dnevnom boravku, tačnije uz kamin, staklene stolove i klavir. 

Mnogo je fotografija objavila iz svoje spavaće sobe, a osim velikog francuskog ležaja, tu je i garderober koji bi svaka žena poželela. 

- Celog života mora da mi bude "sve pod konac". Nije meni lako - našalila se glumica u opisu jedne od slika. 

Podsetimo, glumica je veliki ljubitelj životinja, te u njenoj kući žive i tri udomljena psa kojima se trudi da ulepša svaki dan. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike