"Zato imamo i toliko razvoda": Lidija Vukićević progovorila o unucima i tome kako se neguje

04.01.2024

22:35

0

Trudi se da svakog dana bude dobro raspoložena

"Zato imamo i toliko razvoda": Lidija Vukićević progovorila o unucima i tome kako se neguje
Lidija Vukićević - Copyright ATA Images

Lidija Vukićević već duže vreme je ispunjena i srećna, a mnogi se pitaju da li je spremna da postane baka, s obzirom na to da ima dva odrasla sina. 

- Na pitanja o unucima će moja deca dati odogovor. To je njihova sloboda i kad se dogodi, to će da bude tada... Ta pitanja su van mene, to dolazi od ljudi koji žele to i požele da budu zajedno. Treba da se rađaju deca iz pravih stvari, a ne zbog pitanja i očekivanja, zato imamo i toliko razvoda - poručila je glumica.

Glumica i dalje oduševljava svojim prirodnim izgledom, a sada je objasnila u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Zadovoljstvo tražim u nekim malim stvarima. Ja sam kao majka i na profesionalnom planu zadovoljna i svaki dan uživam u životu. Žena koja nije zadovoljna dobija neizbrisive boje i izraz koji je čini manje lepom. Ja uhvatim sebe kad sam neraspoložena da moje telo hoda van mene. Energija nosi nezavisno od godina koliko imate. Ja se negujem, meni je fizička i mentalna higijena podjednako bitna. Ja nikad nisam legla sa šminkom, koristim dobre kreme, ne jedem meso, ne pijem alkohol, ne bih nikad pojela nešto što mi ne pirja. Ja jedem ono što moj organizam traži. Meso ne jedem godinama, izbacila sam gluten. Treba osetiti svoj organizam. Volim da se negujem. Meni je bitno da ujutru ustanem lepa i da mi je koža lepa iako nemam na licu ništa - kaže glumica za Pink.rs.

Ona je istom prilikom otkrila i da je emotivno ispunjena, a spekulisalo se da je njen partner i do nekoliko decenija mlađi. 

ATA Images
 

- Mnogo sam emotivno ispunjena. Tu nema razmišljanja. Baš jesam na jedan najljepši mogući način. Ovo je jedna ljubav, veza, inspiracija i zaista mi je predivno jedno duže vrijeme. Nije mlađi baš toliko od mene kako se piše, mada mene godine ne zanimaju - izjavila je Lidija.

Glumica uvek ističe da joj godine nisu bitne, već da za nju postoje drugi prioriteti. 

- Zrelost nema veze s godinama. Bitno je da je muškarac ličnost, da ima iskustvo, stav i sebe, samo me takvi muškarci intrigiraju – naglašava glumica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike