Sofija Milošević podelila kroz kakve probleme prolaze zbog sina: On plače, a onda svi proživljavamo stres

11.01.2024

21:12

0

Nije jedina sa ovim problemom

Sofija Milošević podelila kroz kakve probleme prolaze zbog sina: On plače, a onda svi proživljavamo stres
Copyright ATAImages/ A.A.

Manekenka Sofija Milošević na svom Instagramu deli objavljuje razne probleme sa kojima se susreće kao majka dva sina. Ovog puta je reč o odlasku u vrtić, što je brojnoj deci traumatično, pa tako i sinu manekenke i fudbalera. 

- Da li ste i vi istraumirani kada ostavite dete u vrtiću? - glasilo je Sofijino pitanje, čime je podstakla lavinu komentara. 

ATAImages/ A.A.
 

- Lakše mi je što nisam jedina. Prvo Aleksej plače, neće da ide, a onda svi mi proživljavamo stres dok ga uvedemo u vrtić, a posle dok mi odemo to je pakao - napisala je, pa dodala:

- Drugo, stres dok razmišljam da li mu se ne daj bože neće obratiti normalnim tonom, a ne utanjenim tonom kao što mu se svi u kući obraćamo. Da onda ne pričam o drugim noćnim morama u mojoj glavi.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, pored Alekseja oni imaju i sina Teodora, a uskoro planiraju i da ozvaniče vezu spektakularnim venčanjem u Srbiji za oko 300 svatova, ali i u Italiji za manji broj ljudi u zdanju u kome noć košta oko 30.000 evra. Reč je o vili Balbijano; sagrađenoj u 18. veku i koja se nalazi na samoj obali mondenskog jezera Komo, a u kojoj je inače sniman film o porodici Guči.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike