Noć u vili u kojoj će Sofija da se uda u Italiji košta oko 30.000 evra: Ovaj film je tamo sniman i sve pršti od luksuza! (FOTO)

10.01.2024

09:40

1

Par, takođe, organizuje i jednu svadbu u Srbiji

Noć u vili u kojoj će Sofija da se uda u Italiji košta oko 30.000 evra: Ovaj film je tamo sniman i sve pršti od luksuza! (FOTO)
Sofija Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sofija Milošević i Luka Jović već izvesno vreme uživaju u ljubavi i porodičnom životu. Ove godine, međutim, konačno će izgovoriti i sudbonosno „da" jedno drugom, te zaplivati i bračnim vodama.

Par datum venčanja čuva u strogoj tajnosti, ali zna se da će se ono odviti kako u Italiji za manji krug, tako i u Srbiji i pred 300 zvanica, koje će zabavljati velika imena s estrade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Sada, prema najnovijim šuškanjima, lepotica će se fudbaleru u Italiji zavetovati na večnu ljubav ni manje, ni više nego - u čuvenoj vili Balbijano; sagrađenoj u 18. veku i koja se nalazi na samoj obali mondenskog jezera Komo, a okružena je šumom. U sobama koje su smeštene na različitim spratovima nalaze se dragocene zbirke kineske i afričke umetnosti, objašnjava dalje izvor za „Kurir", vredan francuski nameštaj, te umetnička dela od neprocenjive vrednosti. Iz vile se pruža i neverovatan pogled na planine regije Lombardija.

Prema podacima sa sajta ove kuće, smeštaj za 12 osoba u šest apartmana u glavnoj kući Palaco košta od 30.000 evra za noć, odnosno 35.000 evra ukoliko mladenci odluče da kuću unajme na samo jednu noć. U taj iznos uračunat je i najam vile i vrta za do najviše 200 gostiju.

Cena najma cele vile bez noćenja iznosi 35.000 evra, ali ako se radi o dnevnom najmu, to je moguće samo tokom radnog dana. Moguć je najam vile i tokom vikenda, ali samo ukoliko se rezerviše minimum tri noći, navodi se dalje. Inače, famozna vila je najveća privatna nekretnina na ovom jezeru, a poznata je i po tome što se u njoj snimao i film o porodici Guči sa Ledi Gagom u glavnoj ulozi.

Lejdi Gaga, Profimedia
 

Što se tiče svadbe Miloševićeve i Jovića u Beogradu, mlada će navodno da nosi dve svoje kreacije tog dana, koje već uveliko osmišljava sa svojim timom. Jedna će biti prava, dugačka, bela venčanica u kojoj će sudbonosno „da" izgovoriti u Hramu Svetog Save, a druga će biti mini-haljina koju će poneti na slavlju, zaključuju pomenuti mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike