Sofija Milošević pokazala golišavog Luku: Pohvalila se svojim izabranikom, a svi gledaju u jedan detalj na njegovom telu

28.07.2023

13:09

0

Njih dvoje su ponovo rešili da naprave predah od obaveza i uživaju

Sofija Milošević pokazala golišavog Luku: Pohvalila se svojim izabranikom, a svi gledaju u jedan detalj na njegovom telu
Sofija Milošević, Luka Jović - Copyright Printscreen Instagram/lukajovic

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović uživaju u svojoj ljubavi, koju u poslednje vreme, barem ona, ne skriva toliko na društvenim mrežama. 

Njih dvoje opet uživaju u vrelim, letnjim danima, nakon što su nedavno bili na porodičnom odmoru u Turskoj. Sofija se, doduše, sada pohvalila nečim drugim - svojim golišavim izabranikom.

Ona je objavila Lukinu fotografiju, dok uživa pokraj bazena, a u prvi plan na njegovom telu se primećuje velika tetovaža. 

Nije poznato gde se par tačno nalazi, ali je očigledno da im je baš lepo.

S obzirom na to da je Sofija nedavno imala dosta obaveza oko premijere filma "Barbi", gde je bila zaštitno lice u Srbiji, nema sumnje da im i te kako prija vreme koje provode zajedno.

Antonio Ahel/ATAImages
Sofija Milošević

Inače, Sofija je nedavno priznala da bi volela da bude kao Barbi obučena na žurki povodom venčanja, ali da bi ispoštovala tradiciju i obukla belu venčanicu za venčanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike