Luka Jović odrešio kesu! Kupio Sofiji sat od 90.000 evra (FOTO)

11.07.2023

09:49

0

Za svoju dragu nije žalio novca

Luka Jović odrešio kesu! Kupio Sofiji sat od 90.000 evra (FOTO)
Sofija Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luka Jović je počastio svoju izabranicu Sofiju Milošević skupocenim satom od čak 90.000 evra. U pitanju je limitirano izdanje brenda „Patek Filip”, model „nautilus”, a ovo zadovoljstvo retko ko sebi može priuštiti. 

Ipak, fudbaler ne žali novca za svoju dragu, te je iskeširao pravo bogatstvo za samo jedan komad nakita. 

Kako saznaje Kurir od dobroobaveštenog izvora bliskom ovom paru, Sofija je imala veliku želju da kupi ovaj sat, a fudbaler ju je iznenadio, te je preko svojih veza uspeo za samo nekoliko meseci dođe do sata koji se čeka i po nekoliko godina.

Instagram printscreen/sofijamilo
Sofija Milošević dobila skupoceni sat od Jovića

U pitanju je sat od roze zlata poznatog brenda „Patek Filip”. Sofija poseduje žensku verziju muškog modela, a najveća razlika između muškog i ženskog modela je, inače, u kalibru i dizajnu kazaljki.

Da je oduševljena poklonom budućeg supruga, Sofija je pokazala fotografijama na društvenim mrežama, na kojima je skupoceni sat u prvom planu, i to pored nakita najpoznatijih juvelirskih kuća, kao što je "kartije", čije modele nosi već godinama.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Jović daruje Sofiju ovako skupocenim poklonom. Još na početku zabavljanja Luka je Sofiju iznenadio romantičnim putovanjem u Rim, te da joj je tada kupio sat od 10.000 evra kako bi zauvek imala uspomenu na njega, dok se prošle godine i sama pohvalila „kartije” nakitom koji je dobila za rođendan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike