„Da li čuješ ovaj zvuk tišine..." Prijovićeva srušila dupke punu Arenu: Kad je došao red na još jedan duet, pevala ga sama! (FOTO)

28.09.2023

22:55

0

Publiku je bacila u trans

„Da li čuješ ovaj zvuk tišine..." Prijovićeva srušila dupke punu Arenu: Kad je došao red na još jedan duet, pevala ga sama! (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović je treći blok pesama tokom velikog koncerta u Areni, prvog po redu od čak tri zakazana, započela numerom „Zvuk tišine". 

Pevačica je nosila belo odelo za ovu priliku, sa zlatnim detaljem na reveru, dok su njeni plesači imali krila - što sve možete videti u galeriji koja sledi. 

Dupke puna Arena pala je tada u potpuni trans. 

Kada je došao red na duet koji inače izvodi sa Sašom Matićem, „Ko si ti", Prijovićeva je oduševila samostalnom izvedbom. 

Reči pesme svog kolege izvodila je u muškom rodu, a kako se on ove večeri nije pojavio, publika je brzo povećala svoju listu iznenađenja kojima se nada za preostale dve večeri kada će Prijovićeva takođe imati koncerte

Pred sam kraj spektakla, Aleksandra je nanizala i nekoliko pesama drugih kolega, koje izuzetno ceni. I na nastupima drage volje ume ove pesme da izvede - „Dve muzike", „Nije mene dušo ubilo", „Ti mene ne voliš"... Pa „Sačuvaj tajnu", koju je i prepevala pre nekoliko godina. 

- Uvek sam bila skromna, ali sada ću reći, tri Arene nije malo... Ništa od ovoga ne bi bilo da nije vas, hvala vam - prokomentarisala je pevačica, pošto je polako počela da zaključuje šou. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike