Aleksandra Prijović za samo tri sata rasprodala koncert u ovom hrvatskom gradu: Pevačica ovde provela detinjstvo (FOTO)

29.12.2023

22:08

0

Biće joj veoma emotivno

Aleksandra Prijović za samo tri sata rasprodala koncert u ovom hrvatskom gradu: Pevačica ovde provela detinjstvo (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Pera

Aleksandra Prijović ove godine je započela turneju "Od istoka do zapada", a nakon uspešnih koncerata u Beogradu, seriju nastupa nastavila je Bosni i Hercegovini, pa u Hrvatskoj. 

Tamo se podigla velika prašina zbog čak pet rasprodatih Arena u Zagrebu, a sada je postigla uspeh u još jednom njihovom gradu. Naime, Prija je rasprodala prvi za samo tri sata i zakazala drugi nastup u Osijeku u dvorani "Gradski Vrt". Koncerte će održati 13. i 14. februara. 

 

 

Pevačica se ovim povodom oglasila za tamošnje medije, te istakla da je iznenađena ovakvim uspehom, ali i da će za nju ovo biti posebno emotivan nastup jer je reč o kraju u kome je provela detinjstvo. 

- Jako sam iznenađena, hvala svima koji su kupili karte. Zaista se dogodilo nešto neverovatno. Ovom prilikom ponosno mogu reći da ćemo pustiti i 14.2., drugi dan koncerta u Osijeku. Nisam mogla da očekujem da ćemo novi koncert tako brzo najaviti, s obzirom da mi se događaju u poslednje vreme stvari koje nikada nisam mogla zamisliti i kada mislim da ne može bolje, mene publika uvek iznenadi. Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela detinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno - rekla je Prijovićka za Jutarnji.hr.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike