Šta Aleksandra Prijović želi pred svaki koncert: Ovo se nalazi na njenoj "rajder" listi

02.12.2023

14:22

0

Pevačica je veoma skromna

Šta Aleksandra Prijović želi pred svaki koncert: Ovo se nalazi na njenoj "rajder" listi
Aleksandra Prijović - Copyright Pera/ATAimages

Aleksandra Prijović je sinoćnjim koncertom u Zagrebu, prvim od pet, nastavila da niže uspehe na svojoj turneji. Kao i sve velike zvezde, i od Aleksandre se očekuje da ima brojne zahteve pred ovako velike koncerte. Međutim, ona nije preterano zahtevna.

Na Aleksandrinoj "rajder" listi, kako se to zove, ne nalazi se ništa posebno ni spektakularno, a kako voli da putuje sa porodicom na nastupe, uvek čini sve da njima bude ugodno.

Pera/ATAimages
Aleksandra Prijović

- Bez porodice ne idem nigde. Jako mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava. Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno samo molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo. Mene su roditelji i baka i deka tako naučili, da mi ništa ne treba. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda - ističe Aleksandra.

Pera/ATAimages
Aleksandra Prijović

Kako kaže, ona sada živi svoje snove.

- Trenutno živim svoje snove, trudiću se da nastavim ovako kako sam do sada radila i sve će ići svojim tokom. Čovek uvek treba da mašta i želi još veće stvari, ali sam ja trenutno toliko srećna sa svim, pa ću pustiti vreme. Nekada mi bude neprijatno kada mi ljudi priđu ili zaplaču. Bilo je poruka, tetovaža, svega i svačega, mnogo mi to znači - zaključila je pevačica.

Bonus video:

(Blic)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike