Stanija Dobrojević pokazala luks stan u Rumi: Stilski nameštaj, ogroman kamin, a tek da vidite kako je ukrašen za praznike

01.01.2024

14:20

0

Starleta je na ovom prostoru radila godinama

Stanija Dobrojević pokazala luks stan u Rumi: Stilski nameštaj, ogroman kamin, a tek da vidite kako je ukrašen za praznike
Stanija Dobrojević - Copyright Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević već duži niz godina živi na relaciji Srbija - Amerika, a nedavno se tamo uselila u novi dom u Majamiju. Sada je javnost prvi put imala prilike da vidi i kako izgleda njen luksuzan penthaus u Rumi.

Starleta je, naime, doputovala u Srbiji za praznike, pa je sada pokazala delove svog stana, koji mnogima izgleda impresivno. 

Dnevnom sobom, ali i ostatkom stana, dominira bela boja, pa to čini stan još svetlijim. 

Nameštaj je stilski, a centralno mesto zauzima veliki kamin iznad kog je smešten televizor. Kako se može videti, ona je pažljivo birala i kako će stan biti dekorisan sitnicama, a očekivano, u jednom od ramova koji se video, nalazi se njena fotografija.

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Kako je vreme praznika, Stanije je pokazala i nekoliko jelki i ostalih detalja.

Ona je, inače, ranije izjavila da će praznike provesti sa najmilijima, pa smo tako videli na njenim storijima kako nazdravljaju, a očigledno je da su se dobro proveli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike