"Ima nade!": Nikola Rokvić dečacima iz ulice dao novac, a njihova reakcija oduševila je sve (FOTO)

05.01.2024

19:04

0

Ovome se niko nije nadao

"Ima nade!": Nikola Rokvić dečacima iz ulice dao novac, a njihova reakcija oduševila je sve (FOTO)
Nikola Rokvić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nikola Rokvić važi za jednu od najhumanijih ličnosti na estradi, a nedavno ga je postupak dečaka iz njegove ulice oduševio. 

Naime, pevač im je prišao i poklonio novac, a dečaci su mu vratili uz komentar koji ga je razoružao. 

- Svi nešto kudimo današnje generacije i našu decu, kao da smo zaboravili kako su naše bake i deke kudile naše roditelje, a roditelji nas. Pre neki dan, dok sam šetao svoju decu, videh grupicu momčića, možda 6,7,8 razred, prave neke smicalice sa vatrom, dečije igrarije… Sve me to podsetilo na moje odrastanje - počeo je priču Nikola na Instagramu, a potom nastavio:

 

 

- Priđoh im sa željom da ih počastim sa 1.000 dinara, da kupe nešto. Nisu hteli ni da čuju. Na moje insistiranje i priču da imam razlog što častim, jedva su prihvatili. Išli su za mnom da mi vrate i na kraju, pošto su videli da sam sa decom jedan od njih reče: "Čiko, ali vi imate decu, vama je ovo potrebnije nego nama". Ima nade, uvek ima nade!

Podsetimo, Nikola je nedavno oduševio kada je na Instagramu objavio zajedničke fotografije sa polubratom Dariom, koga je njegov otac marinko dobio u vanbračnoj vezi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike