Dve godine od smrti Marinka Rokvića: Supruga Slavica objavila zajedničku sliku i poslala emotivnu poruku (FOTO)

06.11.2023

09:49

0

Zaborav je težak

Dve godine od smrti Marinka Rokvića: Supruga Slavica objavila zajedničku sliku i poslala emotivnu poruku (FOTO)
Marinko Rokvić - Copyright Ataimages/G.G.

Danas se navršava dve godine od smrti poznatog pevača narodne muzike Marinka Rokvića. Tim povodom se na društvenim mrežama oglasila njegova supruga Slavica. 

- Sve dok pamet služi, lako je sačuvati sećanja. A zaborav? Zaborav je težak, prosto nemoguć jer neprestano tečeš mojim venama. Nedostajanje... - napisala je Slavica uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Podsetimo, Marinko je preminuo u 68. godini života nakon borbe sa teškom bolešću. Iza sebe je ostavio na desetine hitova, brojne nagrade i veliki broj poštovaoca širom regiona. 

Sa suprugom Slavicom godinama je bio u skladnom braku, a njihovi sinovi, Nikola i Marko, nastavili su očevim stopama. Osim njih, Marinko je iz jedne vanbračne veze dobio i sina Daria, koji gaji vrlo blizak i prijateljski odnos sa svojom polubraćom. 

- Za to što smo ovakav “trojac” možda je najzaslužnija njihova majka Slavica. Vodila me je sa njima na letovanje, na Marinkov novogodišnji nastup... Svaka joj čast, neko drugi me ne bi tako prihvatio - rekao je Dario jednom prilikom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike