Otac Marije Šerifović došao u Beograd da upozna unuka! Isplivali detalji prvog dirljivog susreta: Doneo mu i vredan poklon!

03.01.2024

12:10

0

Rajkovoj sreći nema kraja

Otac Marije Šerifović došao u Beograd da upozna unuka! Isplivali detalji prvog dirljivog susreta: Doneo mu i vredan poklon!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović se pre mesec dana konačno ostvarila u ulozi roditelja. Pevačica je ovo dugo priželjkivala, a 2. decembra i uz pomoć surogat majke dobila je sina kom je dala ime Mario.

Ponosna baka Verica Šerifović se uselila kod, takođe, poznate ćerke, ne bi li joj pomagala oko dečaka. Sa druge strane, njen otac Rajko doputovao je bio u Beograd na upoznavanje sa unukom.

„Uvek je o tome maštao!"

 

 

- Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu - kazao je izvor za „Blic", a Rajko je još kad se mališan rodio svoje prve utiske podelio za iste medije, napominjući kako je beba donela ogromnu radost u čitavu njihovu porodicu.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je onda on.

 

 

Mario je rođen u Los Anđelesu, u jednoj klinici, a Marija Šerifović prisustvovala je porođaju.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike