Šerifovićeva otvorila dušu o sinu! Otkrila ko joj sve pomaže oko bebe, pa kako je protekao prvi susret mališana i ostalih članova porodice!

02.01.2024

09:40

0

Za Maria kaže da je on „jedan fantastično nasmejani dečak"

Šerifovićeva otvorila dušu o sinu! Otkrila ko joj sve pomaže oko bebe, pa kako je protekao prvi susret mališana i ostalih članova porodice!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović, upitana da prokomentariše proteklu godinu, istakla je kako smatra da bi to bilo suludo uraditi uzimajući u obzir šta joj se na samom kraju iste dogodilo. Podsetimo, pevačica je 2. decembra 2023. dobila sina, kom je dala ime Mario.

Uz pomoć surogat majke se ostvarila kao roditelj i otad - ne može biti srećnija.

- Jesam, bilo bi suludo da uradim rekapitulaciju prošle godine budući da imamo u vidu šta se desilo u decembru. Sve naspram toga, sa emotivnom aspekta je manje važno, ali su se dogodile i poslovno jako lepe stvari - počela je bila u razgovoru s medijima Marija, koja je prvi dan 2024. provela u Budvi zbog nastupa koji je imala tamo.

Uloga majke i te kako joj godi, iako zbog nje i ne spava mnogo.

- Tako mi je prijalo što sam se sinoć naspavala. To su prvih šest spojenih sati u 29 dana - prokomentarisala je, pa se dotakla sina i ispričala kako je on.

- Predivno. Nisam još uvek odlučila da li ću preterano u javnosti o tome pričati, ali uglavnom jedan fantastično nasmejani dečak - naglasila je ona, koja inače ima psa; potom, objasnila je kako je prinova uticala na ljubimca i njihovu uobičajenu dinamiku.

- Pa bilo je malo ljubomore, ali dobro... Kontaktirala sam ljude koji rade na tome kako je najbolje upoznati bebu i kućne ljubimce, tako da je nakon dva, tri dana Hak kul - izjavila je onda Marija, kojoj je majka Verica desna ruka i kada je naslednik u pitanju.

- U startu smo bile tu samo Verica i ja, jer sam ja donela odluku da naprosto sve svoje slobodno vreme provodim sa njim, što naravno znači da će s vremena na vreme „uletati" i neka druga pomoć kada moram da radim svoj posao - objasnila je, pa se osvrnula i na brojne čestitke koje su pristigle na njeno ime zbog deteta:

 

 

- Mnogo njih mi je čestitalo i ja sam znala da će na Balkanu to biti dočekano megalomanski, što me nije preterano zanimalo. Uglavnom svim dobronamernim ljudima, inteligentnim stvorenjima hvala na prelepim čestitkama.

Upoznavanje Maria s bakama i dedama zauvek će nositi u lepom sećanju.

- Bilo je dosta emotivno - kazala je Šerifovićeva.

Što se tiče želja za 2024, lako ih je pobrojala.

- Pa svima nama, danas, u ovo neko nedoba, treba što više ljudskosti, strpljenja, ljubavi, zdravlja, tako da je to ono što želim svima - rekla je pevačica koja je u Zenici za doček doživela neprijatnost pošto joj je neko iz publike bacio paterade na binu.

Marija Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Meni je bilo prelepo, zato što ja uvek širom otvorenog srca idem u Bosnu i Hercegovinu, tako da sa tog nekog emotivnog aspekta ne želim da dozvolim da mi taj događaj pokvati utisak o tom gradu i ljudima. Ludaka je uvek bilo, sve ih je više, i ne vidim ništa kul u tome da se interpretator gađa bilo čime, a kamoli petardama. Svima savetujem mnogo samopoštovanja i vidim da je veliki broj ljudi to pozdravio, ima i onih koji kažu: „Sram te bilo", ali ja ne želim da ostanem bez oka. Jedan deo opreme nam je izgoreo, ali ništa strašno - kazala je onda, pa zaključila naglasivši da joj se tako nešto nikada pre nije dogodilo:

- Nije se nikad desilo, ali jadni ti roditelji i ta deca.

(Telegraf)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike